20.80009.5107.10 Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea
Conducătorul proiectului: Siminiuc Rodica
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:
Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
Goat milk yogurt with improved properties |
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-167 |
The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality |
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-396 |