IBN
Închide
20.80009.5107.10 Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea
Conducătorul proiectului:  Siminiuc Rodica
2 publicații (100%) au menționat Proiectul ca sursă de finanțare
Organizaţia Executoare:

Publicaţii la conferinţe din RM - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2023 - 1

Goat milk yogurt with improved properties
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-167
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-396
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2