Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() |
Scopus Author ID
Articole în reviste din RM - 8. Publicaţii la conferinţe din RM - 15. Publicaţii peste hotare - 7.
Evaluation of the color as a characterization parameter of honey from Tunisia, Romania and Moldova ![]() ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-421 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors ![]() |
Gutium Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-53 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality ![]() |
Covaliov (Boaghi) Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-74 |
Impact of the Covid-19 Pandemic on the Use of Microsoft 365 and Learning Outcomes at the Technical University of Moldova ![]() |
Ţurcanu Dinu ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Nanotechnologies and Biomedical Engineering |
Ediția 5. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-72-592-7. |
Disponibil online 18 November, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-82 |
Impact of the Covid-19 Pandemic on the Use of Microsoft 365 and Learning Outcomes at the Technical University of Moldova ![]() ![]() ![]() |
Ţurcanu Dinu ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
IFMBE Proceedings |
Ediția 5. 2021. Chişinău. ISSN 16800737. |
Disponibil online 28 January, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-59 |
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-64 |
Lactose free yogurt technology development for personalized nutrition ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-104 |
Lactose intolerance and the importance of lactose-free dairy products in this condition (review) ![]() ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4(4) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-151 |
Study of the impact of biotechnological strategies on the toxic fraction of gluten ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() |
Technical University of Moldova |
Yesterday’s heritage – implications for the development of tomorrow’s sustainable society |
Ediția 3. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 9 March, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-165 |
Study of the impact of nutritional strategies on toxic fractions of gluten ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-57 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products ![]() |
Popovici Violina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-498 |
Plăcinte alese – culese de la străbuni ![]() |
Cazac-Scobioala Viorica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-16. Vizualizări-354 |
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-203 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy ![]() |
Gutium Olga ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-16. Vizualizări-212 |
Sarmalele – diversitate și tradiții ![]() |
Cazac-Scobioala Viorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-16. Vizualizări-278 |
The impact of the pandemic on the agri-food system ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 3(3) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 21 September, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-390 |
The influence of biotechnological strategies on nutritional aspects of bakery products ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 21 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-206 |
Distribution granulométrique de farine de sorghum oryzoidum ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() ![]() |
Université Technique de Moldavie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-374 |
Impact of decortication of sorghum oryzoidum on glycemia ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-357 |