Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "cheese quality indicators"
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi. 5.2 Brânză moale și în saramură |
Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(83-84) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-457 |
Criterii de depistare a falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman, Crucirescu Diana, Voitco Elena, Rabotnicova Liudmila, Arnaut Svetlana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-432-9. |
Disponibil online 15 November, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-419 |
1-2 of 2