Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "calitatea alimentelor"
Trasabilitatea produselor din carne de porc |
Andreev Corina |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.4. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-956-3. |
Disponibil online 27 February, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-78 |
Calitatea produselor agroalimentare procesate |
Iorga Eugen, Golubi Roman, Achimova Tatiana |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 27 November, 2014. Descarcări-63. Vizualizări-922 |
1-2 of 2