IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Fondatori
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului "Regele Mihai I al României"
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-12-29 04:41
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 20 / 2014  (2 din 4)1    
 2014  (2 din 4)3    
Nr. 20(3) 1
Nr. 20(2) 2
imagine

pISSN: 2069-0053
eISSN: 1453-1399
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2014
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcate
Articole36110
Volume227217
Total588317

Vizualizări   136Descărcări   7

Conţinutul numărului de revistă

Optimization of blend components for improving red sparkling wines production 183-187
Soldatenco Eugenia , Taran Nicolae , Morari Boris , Soldatenco (Grigorean) Olga , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Optimization of blend components for the production of sparkling white wines 188-191
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Morari Boris , Soldatenco Eugenia