IBN
  



  













    
  


  
Close

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "Gluten"
Evaluarea comparativă a calitații grâului spelta și a produselor rezultate la măcinare
Autor Nou, Bantea-Zagoreanu Valentina
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2020. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-074-9.
Disponibil online 28 April, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-15
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența adaosului de pudre de cătină albă asupra proprietaților reologice ale aluatului de făină de grâu cu gluten slab
Țurcanu Angela, Turculeț Nadejda
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-595
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Producţia şi calitatea soiului de grâu comun de toamnă „Blagodarka Odesskaya” în experienţe polifactoriale
Starodub Victor, Tabacari Ruslan
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2019 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
Disponibil online 22 October, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-704
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3