IBN
Close
Niculaua Marius
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Scopus Author ID
ORCiD

XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4

2020 - 3

Potential application of hippophae rhamnoides in wheat bread production
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cristea Elena1 , Patraș Antoanela2 , Sturza Rodica1 , Pădureanu Silvica2 , Deseatnicova Olga1 , Turculeț Nadejda1 , Boeştean Olga1 , Niculaua Marius3
1 Technical University of Moldova,
2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi,
3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch
Molecules (Basel, Switzerland)
Vol. 25, / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 5 April, 2020. Descarcări-15. Vizualizări-895
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rose Hips, a Valuable Source of Antioxidants to Improve Gingerbread Characteristics
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cristea Elena1 , Patraș Antoanela2 , Sturza Rodica1 , Niculaua Marius3
1 Technical University of Moldova,
2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi,
3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch
Molecules (Basel, Switzerland)
Vol. 25, / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 11 March, 2021. Descarcări-38. Vizualizări-670
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Synthetic dye’s substitution with chokeberry extract in jelly candies
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cristea Elena1 , Sturza Rodica1 , Niculaua Marius2 , Patraș Antoanela3
1 Technical University of Moldova,
2 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch,
3 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi
Journal of Food Science and Technology
Nr. 12(57) / 2020 / ISSN 0022-1155 / ISSNe 0975-8402
Disponibil online 11 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-480
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Influence of pH and ionic strength on the color parameters and antioxidant properties of an ethanolic red grape marc extract
Cristea Elena1 , Sturza Rodica1 , Jauregi Paula J.2 , Niculaua Marius3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Patraș Antoanela4
1 Technical University of Moldova,
2 University of Reading,
3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch,
4 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi
Journal of Food Biochemistry
Nr. 4(43) / 2019 / ISSN 0145-8884
Disponibil online 28 February, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-654
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Synthesis from norambreinolide, structure, and antimicrobial activity of dihomodrimane sesquiterpenoids with azine, hydrazide, and dihydrazide fragments
Aricu Aculina1 , Kuchkova Kaleria1 , Barba Alic1 , Dragalin Ion1 , Shova Sergiu2 , Vornicu Nicoleta3 , Gorincioi Elena1 , Secara-Kușnir Elena1 , Lungu Lidia1 , Niculaua Marius4 , Ungur Nikon1 , Vlad Pavel1
1 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova,
2 “Petru Poni” Institute of Macromolecular Chemistry,
3 Metropolitan Center of Research TABOR, The Metropolitanate of Moldavia and Bukovina,
4 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch
Chemistry of Natural Compounds
Nr. 6(52) / 2016 / ISSN 0009-3130
Disponibil online 20 June, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-307
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5