Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Concentrate de fibre alimentare din deșeuri vegetale: extragere, caracterizare și aplicații ca ingrediente funcționale |
Barbaroș Maria-Marcela |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 242-245. |
Disponibil online 10 October, 2023 |
Utilizarea subproduselor secundare de origine alimentară ca ingredient durabil pentru produse lactate inovative |
Barbaroș Maria-Marcela |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 349-352. |
Disponibil online 24 October, 2022 |
Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 416-418. |
Disponibil online 21 March, 2019 |
Autochthonous symbiotic cultures for goat's milk yogurt obtaining |
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 264-267. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
1-4 of 4