IBN
Închide
Babcenco Coralia
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2

2023 - 5

„Alivanca” – produs valoric între vital și cultural
Botnaraș Nina , Babcenco Coralia
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-186
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Baba neagră – conexiuni chimice, tehnologice și culturale
Botnaraș Nina , Babcenco Coralia
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0.
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-144
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav
Suhodol (Motruc) Natalia12 , Cazac Viorica2 , Babcenco Coralia2
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-251
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor
Tabunșcic Olga , Babcenco Coralia
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-281
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească
Suhodol (Motruc) Natalia1 , Cazac Viorica1 , Babcenco Coralia2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol. 3. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0.
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-540
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5