Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
„Alivanca” – produs valoric între vital și cultural |
Botnaraș Nina , Babcenco Coralia |
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-186 |
Baba neagră – conexiuni chimice, tehnologice și culturale |
Botnaraș Nina , Babcenco Coralia |
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-144 |
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav |
Suhodol (Motruc) Natalia12 , Cazac Viorica2 , Babcenco Coralia2 |
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-251 |
Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor |
Tabunșcic Olga , Babcenco Coralia |
Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-281 |
Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească |
Suhodol (Motruc) Natalia1 , Cazac Viorica1 , Babcenco Coralia2 |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol. 3. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0. |
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-540 |