- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 4
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
Influences to different extents on the quality of the finished product of sparkling white wines |
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Soldatenco Eugenia , Roșca Oleg |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-824 |