Cuvinte-cheie (15): phenolic substances (2), preparations “Decalcic” and “Crystal-ex” (1), chemical reduction (1)
Publicaţii la conferinţe din RM - 3.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
Study on reducing the calcium concentration in white wines |
Obadă Leonora , Golenco Lidia , Mîndru Anatolii , Covalciuc Olga , Cibuc Mariana , Nedov Serghei |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-533 |
Valorisation of local red varieties in diversifying wine assortment |
Obadă Leonora , Mîndru Anatolii , Rusu Emilian , Golenco Lidia , Cibuc Mariana , Covalciuc Olga |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-484 |
Detenta în vid – procedeu eficient de extragere a compuşilor fenolici |
Rusu Emilian , Mîndru Anatolii , Grosu (Covalciuc) Olga |
Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie |
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelordedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova |
Vol. 16. 2008. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-64-127-2. |
Disponibil online 28 May, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-634 |