Articolul precedent |
Articolul urmator |
557 0 |
SM ISO690:2012 КИРИЛЮК, Владимир. Изменение содержания микроэлементов в процессе созревания вина. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 266-267. ISBN 978-9975-64-127-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor Vol. 16, 2008 |
||||||
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective" Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008 | ||||||
|
||||||
Pag. 266-267 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This paper presents the content and distribution of trace elements in juices and wines under condition of Moldova. The content of trace elements in juices and wines depends from a range of factors: ampeloecological, the chemical composition of geochemical medium and technological processes. |
||||||
Cuvinte-cheie juice, wine, trace elements |
||||||
|