Cercetări microbiologice cu privire la siguranţa alimentară a cărnii de iepure din comerţ
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
13 0
SM ISO690:2012
GOLBAN, Rita, MARDARI, Tatiana, NIRCA, Iulia. Cercetări microbiologice cu privire la siguranţa alimentară a cărnii de iepure din comerţ. In: Medicină veterinară: materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „45 ani de învățământ superior medical veterinar din Republica Moldova”, 14 octombrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2019, Vol.54, pp. 73-80. ISBN 978-9975-64-310-8..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Medicină veterinară
Vol.54, 2019
Simpozionul "Medicină Veterinară"
Chişinău, Moldova, 14 octombrie 2019

Cercetări microbiologice cu privire la siguranţa alimentară a cărnii de iepure din comerţ


Pag. 73-80

Golban Rita, Mardari Tatiana, Nirca Iulia
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 10 iunie 2024


Rezumat

This scientific investigation represents a research of some microbiological aspects of the traded rabbit meat microflora, an important food product for the food safety of the consumers. The quantitative microbiological aspects of microorganisms revealed a satisfactory number of microbial colonies in all commercialized rabbit meat categories.

Cuvinte-cheie
culture medium, Deep Microflora, Rabbit meat, Superficial microflora