Articolul precedent |
Articolul urmator |
13 0 |
SM ISO690:2012 GOLBAN, Rita, MARDARI, Tatiana, NIRCA, Iulia. Cercetări microbiologice cu privire la siguranţa alimentară a cărnii de iepure din comerţ. In: Medicină veterinară: materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „45 ani de învățământ superior medical veterinar din Republica Moldova”, 14 octombrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2019, Vol.54, pp. 73-80. ISBN 978-9975-64-310-8.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Medicină veterinară Vol.54, 2019 |
||||||
Simpozionul "Medicină Veterinară" Chişinău, Moldova, 14 octombrie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 73-80 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This scientific investigation represents a research of some microbiological aspects of the traded rabbit meat microflora, an important food product for the food safety of the consumers. The quantitative microbiological aspects of microorganisms revealed a satisfactory number of microbial colonies in all commercialized rabbit meat categories. |
||||||
Cuvinte-cheie culture medium, Deep Microflora, Rabbit meat, Superficial microflora |
||||||
|