Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
352 11
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-23 08:03
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
662.71/.74:634.743 (2)
Explozivi. Combustibili (115)
Fructe mici ale tufelror și ale plantelor ierbacee. Arbuști baciferi (130)
SM ISO690:2012
MARIAN, Grigore, BANARI, Alexandru, GUDIMA, Andrei, NAZAR, Boris, PAVLENCO, Andrei. Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective, Ed. 1, 11-12 noiembrie 2022, Chisinau. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2023, pp. 119-121. ISBN 978-9975-165-51-8..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective 2023
Simpozionul "Sectorul agroalimentar – realizări și perspective"
1, Chisinau, Moldova, 11-12 noiembrie 2022

Îmbunătățarea calității peleților produși din biomasă de cătină albă prin formarea de amestecuri

Improving the quality of pellets produced from white buckchin biomass through the formation of blends

CZU: 662.71/.74:634.743

Pag. 119-121

Marian Grigore, Banari Alexandru, Gudima Andrei, Nazar Boris, Pavlenco Andrei
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 20 martie 2023