Articolul precedent |
Articolul urmator |
254 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-04 21:48 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.8 (650) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (628) |
SM ISO690:2012 GRIZA, Ina, VACARCIUC, Liviu. Armonizarea legislației naționale din perspectiva dezvoltării sectorului competitiv de producere a sucurilor de struguri. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective, Ed. 1, 11-12 noiembrie 2022, Chisinau. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2023, pp. 56-60. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective 2023 | ||||||
Simpozionul "Sectorul agroalimentar – realizări și perspective" 1, Chisinau, Moldova, 11-12 noiembrie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.8 | ||||||
Pag. 56-60 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Increasing the technological performance of grape processing, ensuring the traceability of the technological process, the application of innovative and efficient juice production technologies - present the desired and strategic development trend of the food sector. Policy documents, as well as technical normative acts, contribute to the development of a competitive agri-food sector. The alignment of national legislation with European Union norms in the field ensures a continuous process of production diversification, quality assurance, which ultimately generates profit for the processing companies and ensures a real potential for external marketing. |
||||||
Cuvinte-cheie food product, grape juice, standard, regulation, common features, produs alimentar, suc de struguri, Standard, regulament, trăsături comune |
||||||
|