Studiul influenţei unor suşe de levuri active uscate asupra calităţii vinurilor spumante
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1021 10
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-25 10:45
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.252.4 (18)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, ANTOHI, Maria, SOLDATENCO, Eugenia, FEIGER, Lilia. Studiul influenţei unor suşe de levuri active uscate asupra calităţii vinurilor spumante. In: Intellectus, 2004, nr. 2, pp. 56-60. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 2 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Studiul influenţei unor suşe de levuri active uscate asupra calităţii vinurilor spumante
CZU: 663.252.4

Pag. 56-60

Taran Nicolae1, Antohi Maria2, Soldatenco Eugenia2, Feiger Lilia2
 
1 Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI),
2 Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2013


Rezumat

This article causes the comparative investigation of some active dry yeasts strains, influence thereof on the sparkling wines quality. On base of carried out investigations the authors concluded that the LAU strains having the trademark Fermactive SB and Champagne C are characterized by a higher alcohol content and organoleptic properties