Rolul şi importanţa aminelor biogene în securitatea alimentară a vinurilor
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
248 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-25 10:05
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.223.1.663.252.4 (1)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (444)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, ANTOHI, Maria. Rolul şi importanţa aminelor biogene în securitatea alimentară a vinurilor. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2013, nr. 4(46), pp. 20-21. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 4(46) / 2013 / ISSN 1857-3142

Rolul şi importanţa aminelor biogene în securitatea alimentară a vinurilor

CZU: 663.223.1.663.252.4

Pag. 20-21

Taran Nicolae, Antohi Maria
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 16 iunie 2021