Alimentaţia in cadrul ritualului de inmormantare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
243 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-17 23:53
SM ISO690:2012
COTOMAN, Carolina. Alimentaţia in cadrul ritualului de inmormantare. In: Patrimoniul cultural naţional şi universal: : Dialog istoric: In Honorem Valeria Cozma, 13-14 noiembrie 2014, Chişinău. Chişinău: Editura Pontos, 2014, pp. 213-219. ISBN 978-9975-51-611-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Patrimoniul cultural naţional şi universal: 2014
Conferința "Patrimoniul cultural naţional şi universal : Dialog istoric : In Honorem Valeria Cozma"
Chişinău, Moldova, 13-14 noiembrie 2014

Alimentaţia in cadrul ritualului de inmormantare


Pag. 213-219

Cotoman Carolina
 
Institutul Patrimoniului Cultural
 
 
Disponibil în IBN: 14 iunie 2021


Rezumat

The article summarizes the factual material in relation to bibliographic sources, which aim to provide food classification, food functions in customs, folk festivals and food used in funerary ritual and funerary banquet at the moldovans.

Cuvinte-cheie
alms, Funeral, estates of the year, censer