Articolul precedent |
Articolul urmator |
245 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-17 23:53 |
SM ISO690:2012 COTOMAN, Carolina. Alimentaţia in cadrul ritualului de inmormantare. In: Patrimoniul cultural naţional şi universal: : Dialog istoric: In Honorem Valeria Cozma, 13-14 noiembrie 2014, Chişinău. Chişinău: Editura Pontos, 2014, pp. 213-219. ISBN 978-9975-51-611-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Patrimoniul cultural naţional şi universal: 2014 | ||||||
Conferința "Patrimoniul cultural naţional şi universal : Dialog istoric : In Honorem Valeria Cozma" Chişinău, Moldova, 13-14 noiembrie 2014 | ||||||
|
||||||
Pag. 213-219 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article summarizes the factual material in relation to bibliographic sources, which aim to provide food classification, food functions in customs, folk festivals and food used in funerary ritual and funerary banquet at the moldovans. |
||||||
Cuvinte-cheie alms, Funeral, estates of the year, censer |
||||||
|