Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
422 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-31 13:19 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
377.091:54 (1) |
Învățământ specializat/de specialitate. Învățământ tehnic, profesional. Școli, institute, colegii profesionale/tehnice. Politehnici. Școli de meserii (273) |
Chimie. Cristalografie. Mineralogie (2025) |
SM ISO690:2012 BORŞ, Diana. Rolul studierii chimiei în formarea competențelor profesionale ale elevilor specialității 72130 Tehnologia panificației din învățământul profesional tehnic. In: Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională, 2021, nr. 1(125), pp. 35-39. ISSN 1810-6455. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.4560559 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională | ||||||
Numărul 1(125) / 2021 / ISSN 1810-6455 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.5281/zenodo.4560559 | ||||||
CZU: 377.091:54 | ||||||
Pag. 35-39 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Chimia are un rol important în formarea la elevi a competențelor necesare pentru a rezolva probleme și a formula concluzii bazate pe experiment, a înțelege schimbările cauzate de activitatea umană și a fi cetățeni responsabili. Totodată, competențele necesare elevilor specialităților tehnologice pentru activitate în condițiile unei piețe a muncii în continuă schimbare trebuie să corespundă standardului ocupațional – în cazul dat, cel al tehnicianului în panificație și patiserie. |
||||||
Cuvinte-cheie chimie, tehnologia panificației, competenţe profesionale specifice, competențe specifice chimiei, standard ocupațional, Chemistry, bakery technology, specific professional skills, specific skills in chemistry, occupational standard |
||||||
|