IBN
Закрыть
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 12 / i1 / 2023  (2 din 4)1    
 2023  (2 din 4)2    
Vol. 12, i2 1
Vol. 12, i1 1
 2022  (1 din 4)1    
Vol. 11, i2 1
 2021  (1 din 4)1    
Vol. 10, i2 1
 2020  (2 din 4)3    
Vol. 9, i3 1
Vol. 9, i1 2
 2019  (2 din 4)2    
Vol. 8, i4 1
Vol. 8, i3 1
imagine

pISSN: 2304-974X
eISSN: 2313-5891
Ukrainian Food Journal
Factor de impact CiteScore 2022 - 1.3
Factor de impact SJR 2022 - 0.178
Factor de impact SNIP 2022 - 0.258

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole914901079
Volume85015
Total171991112

Vizualizări   50

Conţinutul numărului de revistă

Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow 333-345

DOI: 10.24263/2304-974X-2021-10-2-10

Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Capcanari Tatiana , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica