Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1418 17
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-20 20:06
SM ISO690:2012
TĂZLĂVAN, Doina. Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 12(2), pp. 203-208. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică

Pag. 203-208

Tăzlăvan Doina
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 februarie 2014


Rezumat

The paper proposed activities and important elements for enhancing the quality of catering services.

Cuvinte-cheie
catering services, Quality

Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică">
<meta name="citation_author" content="Tăzlăvan Doina">
<meta name="citation_publication_date" content="2013/06/04">
<meta name="citation_journal_title" content="Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova">
<meta name="citation_volume" content="2">
<meta name="citation_issue" content="12">
<meta name="citation_firstpage" content="203">
<meta name="citation_lastpage" content="208">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/Consideratii%20teoretice%20si%20practice%20privind%20sporirea%20calitatii.pdf">