Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1418 17 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-20 20:06 |
SM ISO690:2012 TĂZLĂVAN, Doina. Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 12(2), pp. 203-208. ISSN 1857-1239. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova | ||||||
Numărul 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239 | ||||||
|
||||||
Pag. 203-208 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The paper proposed activities and important elements for enhancing the quality of catering services. |
||||||
Cuvinte-cheie catering services, Quality |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică"> <meta name="citation_author" content="Tăzlăvan Doina"> <meta name="citation_publication_date" content="2013/06/04"> <meta name="citation_journal_title" content="Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova"> <meta name="citation_volume" content="2"> <meta name="citation_issue" content="12"> <meta name="citation_firstpage" content="203"> <meta name="citation_lastpage" content="208"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/Consideratii%20teoretice%20si%20practice%20privind%20sporirea%20calitatii.pdf">