Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1415 17
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-20 20:06
SM ISO690:2012
TĂZLĂVAN, Doina. Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 12(2), pp. 203-208. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică

Pag. 203-208

Tăzlăvan Doina
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 februarie 2014


Rezumat

The paper proposed activities and important elements for enhancing the quality of catering services.

Cuvinte-cheie
catering services, Quality

DataCite XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'>
<creators>
<creator>
<creatorName>Tăzlăvan, D.</creatorName>
<affiliation>Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova, Moldova, Republica</affiliation>
</creator>
</creators>
<titles>
<title xml:lang='ro'>Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică</title>
</titles>
<publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher>
<publicationYear>2013</publicationYear>
<relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISSN' relationType='IsPartOf'>1857-1239</relatedIdentifier>
<subjects>
<subject>catering services</subject>
<subject>Quality</subject>
</subjects>
<dates>
<date dateType='Issued'>2013-06-04</date>
</dates>
<resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Journal article</resourceType>
<descriptions>
<description xml:lang='en' descriptionType='Abstract'>The paper proposed activities and important elements for enhancing the quality of catering services.</description>
</descriptions>
<formats>
<format>application/pdf</format>
</formats>
</resource>