Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1416 17
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-20 20:06
SM ISO690:2012
TĂZLĂVAN, Doina. Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 12(2), pp. 203-208. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică

Pag. 203-208

Tăzlăvan Doina
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 februarie 2014


Rezumat

The paper proposed activities and important elements for enhancing the quality of catering services.

Cuvinte-cheie
catering services, Quality

Crossref XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'>
<head>
<doi_batch_id>ibn-29309</doi_batch_id>
<timestamp>1714054274</timestamp>
<depositor>
<depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name>
<email_address>idsi@asm.md</email_address>
</depositor>
<registrant>Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova</registrant>
</head>
<body>
<journal>
<journal_metadata>
<full_title>Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova</full_title>
<issn media_type='print'>18571239</issn>
</journal_metadata>
<journal_issue>
<publication_date media_type='print'>
<year>2013</year>
</publication_date>
<issue>12(2)</issue>
</journal_issue>
<journal_article publication_type='full_text'><titles>
<title>Consideraţii teoretice şi practice privind sporirea calităţii serviciilor de alimentaţie publică</title>
</titles>
<contributors>
<person_name sequence='first' contributor_role='author'>
<given_name>Doina</given_name>
<surname>Tăzlăvan</surname>
</person_name>
</contributors>
<publication_date media_type='print'>
<year>2013</year>
</publication_date>
<pages>
<first_page>203</first_page>
<last_page>208</last_page>
</pages>
</journal_article>
</journal>
</body>
</doi_batch>