Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Researches on the use of spirulina in the production of flour products |
Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina , Gurev Angela |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 75-75. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
The impact of the applied method on the content of antioxidants in spirulina, gluten-free products |
Gurev Angela , Bantea-Zagoreanu Valentina , Dragancea Veronica , Dodon Adelina |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 37-37. |
Disponibil online 15 October, 2021 |
Microalgele - sursă de pigmenți și fitonutrienți pentru industria alimentară |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Gurev Angela , Dodon Adelina |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2020. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 156-157. |
Disponibil online 28 April, 2024 |
Aspecte a utilizării spirulinei în industria de cofetărie |
Breahna Nadejda , Sturza Maria , Dodon Adelina , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2017. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 13-16. |
Disponibil online 8 December, 2022 |
Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji |
Bolohan Livia , Tabăra (Gorceag) Maria , Dodon Adelina , Dicusar Galina |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.1. 2016. Cahul. Centrografic. 339-342. |
Disponibil online 26 March, 2021 |
Goji berries general characteristics |
Dodon Adelina , Dicusar Galina , Bolohan Livia |
Revista Botanică |
Nr. 2(11) / 2015 / ISSN 1857-2367 / ISSNe 2587-3814 |
Disponibil online 26 February, 2016 |
Microwave drying of soriz group under oscillatory regime |
Lupaşco Andrei , Dicusar Galina , Dodon Adelina , Gatman Olesea |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 74-77. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Nontraditional addition in bakery excerpt from plant material |
Lupaşco Andrei , Rotari Elena , Bantea-Zagoreanu Valentina , Dodon Adelina , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 413-417. |
Disponibil online 29 September, 2020 |
Optimization of grain drying processes under reduce energy consumption |
Dodon Adelina , Lupaşco Andrei , Ţislinscaia Natalia , Rotari Elena |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 54-59. |
Disponibil online 28 September, 2020 |
Simulation of the drying process with the optimization of energy |
Ţislinscaia Natalia , Bernic Mircea , Lupaşco Andrei , Răducanu Marcel , Dodon Adelina |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 195-198. |
Disponibil online 29 September, 2020 |
Instalaţie pentru prelucrarea hidrotermică a crupelor cerealiere |
Dodon Adelina , Lupaşco Andrei |
Fizică şi tehnică: procese, modele, experimente |
Nr. 1 / 2009 / ISSN 1857-0437 |
Disponibil online 15 December, 2014 |
Termodinamica şi cinetica uscării sorizului cu aplicarea microundelor |
Lupaşco Andrei , Dicusar Galina , Dodon Adelina , Deliu Angela , Terzi Ilie |
Intellectus |
Nr. 1 / 2007 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087 |
Disponibil online 11 December, 2013 |
1-18 of 18