Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() |
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
Characterization of pumpkin seeds oil extracted with supercritical CO2 ![]() |
Migalatiev Olga ![]() |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-501 |
Characterization of walnut oil extracted by supercritical CO2 ![]() |
Jenac Ana , Caragia Vavil , Migalatiev Olga ![]() |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-443 |
Modern methods for identification of counterfeit food products ![]() |
Iorga Eugen ![]() ![]() ![]() |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-13. Vizualizări-561 |
Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils ![]() |
Parshakova Lidia ![]() ![]() ![]() |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-407 |
Studies in order to examine natural foodstuffs. Oils and fats ![]() |
Iorga Eugen ![]() |
Institutul de Cercetări Ştiinţifice şi Proiectări Tehnologice în Industria Alimentară MAA |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3. |
Disponibil online 7 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-330 |