IBN
Закрыть
Popel Svetlana
Cuvinte-cheie (133): inulin (4), Filling (4), technology (4)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 13. Publicaţii la conferinţe din RM - 15. Publicaţii peste hotare - 5.
Publicații indexate în SCOPUS - 3. Contribuții - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 4
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 6
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2023 - 1

  Фруктовые напитки повышенной пищевой ценности
Попель Светлана , Юшан Лариса , Драганова Елена , Паршакова Лидия , Пыргарь Елена , Зырянова Елена , Пужайло Евдокия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(89) / 2023 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 9 January, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-98
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 1

  Produse îmbogățite cu fibre alimentare pentru alimentație sănătoasă
Popel Svetlana , Iuşan Larisa , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Albul (Zîreanova) Elena , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(88) / 2022 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 23 December, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-289
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

  Factors affecting the quality of apple juice
Popel Svetlana , Epifanov Pavel , Yushan Larisa
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
BIO Web of Conferences. Biologization of the Intensification Processes in Horticulture and Viticulture
Vol. 34. 2021. Les Ulis. ISSN e: 2117-4458.
Disponibil online 21 March, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-134
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Sporirea valorii nutritive a băuturilor de fructe prin fortificare cu micro- şi macroelemente
Pîrgari Elena , Popel Svetlana , Parşacova Lidia , Colesnicenco Alexandra , Draganova Elena , Albul (Zîreanova) Elena , Vîcerova Larisa
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(85) / 2021 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 17 November, 2021. Descarcări-46. Vizualizări-385
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 4

  Elaborarea tehnologiilor maionezelor cu valoare caloric redusă, bogate în acizi graşi omega-3
Паршакова Лидия , Попель Светлана , Драганова Елена , Пыргарь Елена , Колесниченко Александра , Зырянова Елена , Вычерова Л. , Пужайло Евдокия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-199
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Produse de panificaţie pentru o alimentaţie sănătoasă
Драганова Елена , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Паршакова Лидия , Кропотова Ж. , Колесниченко Александра , Зырянова Елена , Вычерова Л. , Пужайло Евдокия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-225
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Tehnologia de fabricare a umpluturilor termostabile în baza sistemelor de stabilizare
Попель Светлана , Кропотова Ж. , Паршакова Лидия , Колесниченко Александра , Пыргарь Елена , Драганова Елена , Зырянова Елена , Пужайло Евдокия
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 13 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-147
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Влияние технологических параметров на качество яблочного сока-полуфабриката (Часть 1)
Попель Светлана , Епифанов П.
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-215
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2

  Alimente de calitate pentru o viață sănătoasă
Popel Svetlana , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Albul (Zîreanova) Elena , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1-2(79-80) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 21 November, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-328
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Влияние тенческих парметров на качество яблочного сока-полуфабриката
Попель Светлана , Епифанов П.
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1-2(79-80) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 21 November, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-256
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 3

  Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  
Popel Svetlana , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Albul (Zîreanova) Elena , Vîcerova Larisa , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 August, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-720
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Optimization of the composition of fillings with heat-stable properties
Popel Svetlana , Cropotova Janna , Parshakova Lidia , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Colesnicenco Alexandra , Pujailo Evdochia , Zyryanova E.
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-746
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Технология майонезных  соусов как функциональных продуктов питания
Паршакова Лидия , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Драганова Елена , Колесниченко Александра , Зырянова Елена , Пужайло Евдокия , Вычерова Л.
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 21 August, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-858
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 3

  The use of seedless grape varieties for developing dairy-free creams
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(41) / 2017 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-271
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Thermal properties of fruit fillings as a function of different formulations
Cropotova Janna1 , Tylewicz Urszula2 , Rocculi Pietro2 , Popel Svetlana1 , Dalla Rosa Marco2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Bologna
Food Structure
Nr. 14 / 2017 / ISSN 2213-3291
Disponibil online 6 September, 2018. Descarcări-0. Vizualizări-903
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Функциональные хлеба с инулином
Попель Светлана , Драганова Елена , Кропотова Ж. , Колесниченко Александра , Паршакова Лидия , Пужайло Евдокия , Пыргарь Елена
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(69) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 15 June, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-1043
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 6

  Crearea compoziţiei autohtone de adaosuri de fier şi vitamine pentru fortificarea făinii şi produselor de panificaţie
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Suvorova Galina , Pîrgari Elena , Pujailo Evdochia
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-394
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Elaborarea umpluturilor termostabile pentru produse de panificaţie
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Colesnicenco Alexandra , Pîrgari Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 3 May, 2016. Descarcări-21. Vizualizări-938
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Fibrele alimentare utilizate pentru fabricarea produselor funcţionale
Popel Svetlana , Draganova Elena , Cropotova Janna , Pîrgari Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(63) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 18 June, 2019. Descarcări-63. Vizualizări-776
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Influenţa congelării asupra calităţii umpluturilor de fructe
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena , Suvorova Galina , Vîcerova Larisa
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-340
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Polizaharide de origine vegetală - stabilizatori de perspectivă pentru fabricarea umpluturilor termostabile din fructe, pomuşoare şi legume
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 17 June, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-763
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Майонезы – как продукт здорового питания
Паршакова Лидия , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Колесниченко Александра
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-17. Vizualizări-363
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

  Fortificarea făinii de grâu cu suplimente de vitamine şi minerale
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parşacova Lidia , Colesnicenco Alexandra , Pîrgari Elena , Cropotova Janna
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-45. Vizualizări-892
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 3

  A way to prevent syneresis in fruit fillings prepared with gellan gum
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Scientific Papers Series D. Animal Science
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750.
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-9. Vizualizări-643
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Development of heat-stable fruit fillings using gellan gum as stabilizer
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Scientific Papers Series D. Animal Science
Volume LVI. 2013. București, România. ISSN 2285-5750, ISSN-L 2285-5750.
Disponibil online 13 July, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-563
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Influence of different berry varieties on the overall quality of reduced-sugar jams
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Sava Parascovia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
Disponibil online 4 June, 2019. Descarcări-43. Vizualizări-1108
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 8

  A study on oxidative stability of vegetable oil blends with optimal ratio of polyunsaturated fatty acids
Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-470
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  An experimental study regarding the influence of the relationship between recipe
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-493
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Functional bread with iodine
Popel Svetlana , Draganova Elena , Cropotova Janna
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-426
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Heat stability and quality characteristics of the fruit fillings used in production of local bakery products
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-23. Vizualizări-616
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Mercury-contaminated fish and essential fatty acids:Problems and solutions
Cropotova Janna , Popel Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemistry Journal of Moldova
Nr. 1(7) / 2012 / ISSN 1857-1727 / ISSNe 2345-1688
Disponibil online 14 December, 2013. Descarcări-4. Vizualizări-990
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Modern experience of the use of iodinated salt in the production of canned vegetables
Popel Svetlana , Draganova Elena , Condraşova Iulia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-4. Vizualizări-433
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Optimisation of fatty-acid composition of vegetable oils
Parshakova Lidia , Popel Svetlana , Cropotova Janna , Condraşova Iulia , Soboleva Inessa
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-407
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Prospects of the use of vitamin and mineral complexes developed for elimination of iron and acid folic deficiency in the republic of Moldova
Popel Svetlana , Draganova Elena , Parshakova Lidia , Condraşova Iulia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-579
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2007 - 2

  Использование Stevia Rebaudiana Bertoni для производства диабетической продукции
Попель Светлана
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-31-5.
Disponibil online 8 July, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-510
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Технология производства низкокалорийных джемов на базе местного плодово-ягодного сырья
Паршакова Лидия , Demcenco Lilia , Попель Светлана
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi
Vol. 15 (1). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-31-5.
Disponibil online 8 July, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-440
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 1

  Optimization of the process to obtain seeds from dried grape
Duka Gh.1 , Iorga Eugen2 , Popel Svetlana2 , Pîrgari Elena2 , Parasca Petru3 , Pintilei G.3
1 Academy of Sciences of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
3 Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3.
Disponibil online 8 September, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-378
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 37 of 37