Modificarea activității peroxidazei în fructele de păr în funcție de influența SBA și a metodelor de păstrare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
524 2
Ultima descărcare din IBN:
2020-08-19 18:30
SM ISO690:2012
POPOVICI, Ana, BUJOREANU, Nicolae. Modificarea activității peroxidazei în fructele de păr în funcție de influența SBA și a metodelor de păstrare. In: Biotehnologii avansate – realizări şi perspective: Simpozionul ştiinţific naţional cu participare internaţională, Ed. 5, 21-22 octombrie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2019, Editia a V-a, p. 116. ISBN 978-9975-56-695-7. DOI: https://doi.org/10.53040/9789975566957.110
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Biotehnologii avansate – realizări şi perspective
Editia a V-a, 2019
Conferința "Biotehnologii avansate – realizări şi perspective"
5, Chișinău, Moldova, 21-22 octombrie 2019

Modificarea activității peroxidazei în fructele de păr în funcție de influența SBA și a metodelor de păstrare

DOI:https://doi.org/10.53040/9789975566957.110

Pag. 116-116

Popovici Ana, Bujoreanu Nicolae
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 6 februarie 2020