Articolul precedent |
Articolul urmator |
649 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
635.657:631.527:631.524.84 (1) |
Plante de grădină. Grădinărit (696) |
Lucrări agricole (1228) |
SM ISO690:2012 КУРШУНЖИ, Дмитрий, ЧЕБАН, Анна. Оценка селекционного материала нута (Cicer Arietinum L.) На продуктивность и его характеристика по некоторым биохимическим признакам. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor: conferinţă ştiinţifică internaţională , Ed. 6, 23-24 octombrie 2017, Chişinău. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2017, Ediția 6, pp. 33-37. ISBN 978-9975-56-463-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 6, 2017 |
||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, " 6, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 635.657:631.527:631.524.84 | ||||||
Pag. 33-37 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
For productivity (grain yield), 5 and 15 selections of chickpea (F6, F7 - generations) were selected with values at the standards (cultivars Botna, Ichel) level to be exceeded by 29.6% (C152/2a). In the 7th generation weight 100 seeds varied within: 27.3g – 37.0g, Botna (28.0g), Ichel (32.1g). Seeds pigmentation: brown, orange and beige. Types of seeds: kabuli, gulabi and intermediate gulabi-desi. Protein content within: 23.84% -26.53%. Fats and dry matter content within: 3.7% - 6.95% and 89.5% - 94.0% respectively. |
||||||
Cuvinte-cheie type, pigmentation and 100 seeds weight, Yield, protein and fat content |
||||||
|