Metodă de concentrare a soluţiilor şi extractelor prin îngheţare-dezgheţare
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
653 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-20 11:35
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
542.61+542.65+663.24+663.26 (1)
Utilizarea lichidelor (2)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443)
SM ISO690:2012
BOUNEGRU, Tudor. Metodă de concentrare a soluţiilor şi extractelor prin îngheţare-dezgheţare. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2017, nr. 2(68), pp. 16-19. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 2(68) / 2017 / ISSN 1857-3142

Metodă de concentrare a soluţiilor şi extractelor prin îngheţare-dezgheţare

The freezing and thawing methods of concentrating solutions and extracts

CZU: 542.61+542.65+663.24+663.26

Pag. 16-19

Bounegru Tudor
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 16 iunie 2019


Rezumat

In this article describes a method for concentrating solutions and extracts less known – freeze-thaw method. It gives a scientifi c explanation of the phenomenon of concentration in the application of this method and explained how does this process.

Cuvinte-cheie
Solutions, extracts, concentration, freezethaw method.