Încărcătura microbiană a carcaselor de porcine şi ovine în perioada de comercializare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
553 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-07 21:35
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.5.075:579 (1)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
Microbiologie (691)
SM ISO690:2012
ANTOCI, Ruslan. Încărcătura microbiană a carcaselor de porcine şi ovine în perioada de comercializare. In: Medicină veterinară: Lucrări ştiinţifice, 20 septembrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2013, Vol.35, pp. 198-201. ISBN 978-9975-64-247-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Medicină veterinară
Vol.35, 2013
Simpozionul "Simpozionul Ştiinţific Internaţional „Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective” consacrat aniversării de 80 de ani de la Înfiinţarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova"
Chişinău, Moldova, 20 septembrie 2019

Încărcătura microbiană a carcaselor de porcine şi ovine în perioada de comercializare

CZU: 637.5.075:579

Pag. 198-201

Antoci Ruslan
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 6 iunie 2019


Rezumat

The study aimed at assessing the presence and diversity of microorganisms in swine and sheep carcasses during trading. As a result of the investigation it was determined that the carcasses contamination with the most common bacterial flora is external and takes place immediately after the slaughter of the animal with the predominance of types of microorganisms such as E. coli and streptococcus.

Cuvinte-cheie
Carcass, Colony, incubation, Insemination, Microbial load, Nutrient Environment, sheep