Articolul precedent |
Articolul urmator |
553 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-07 21:35 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.5.075:579 (1) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
Microbiologie (691) |
SM ISO690:2012 ANTOCI, Ruslan. Încărcătura microbiană a carcaselor de porcine şi ovine în perioada de comercializare. In: Medicină veterinară: Lucrări ştiinţifice, 20 septembrie 2019, Chişinău. Chişinău Republica Moldova: Centrul editorial UASM, 2013, Vol.35, pp. 198-201. ISBN 978-9975-64-247-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Medicină veterinară Vol.35, 2013 |
||||||
Simpozionul "Simpozionul Ştiinţific Internaţional „Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective” consacrat aniversării de 80 de ani de la Înfiinţarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova" Chişinău, Moldova, 20 septembrie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 637.5.075:579 | ||||||
Pag. 198-201 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The study aimed at assessing the presence and diversity of microorganisms in swine and sheep carcasses during trading. As a result of the investigation it was determined that the carcasses contamination with the most common bacterial flora is external and takes place immediately after the slaughter of the animal with the predominance of types of microorganisms such as E. coli and streptococcus. |
||||||
Cuvinte-cheie Carcass, Colony, incubation, Insemination, Microbial load, Nutrient Environment, sheep |
||||||
|