Influenţa răririi fructelor asupra cantităţii şi calităţii lor
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
494 0
SM ISO690:2012
VĂMĂŞESCU, Sergiu. Influenţa răririi fructelor asupra cantităţii şi calităţii lor. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 115-117. ISBN 978-9975-64-127-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor
Vol. 16, 2008
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective"
Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008

Influenţa răririi fructelor asupra cantităţii şi calităţii lor


Pag. 115-117

Vămăşescu Sergiu
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 mai 2019


Rezumat

The investigations were made in the orchard of the firm”Zubresti”S.A. established in spring 2003, the trees placement systems are 4x2 m. The trees are conducted by the fusiform crown. There have been studied the apple thinning with the chemical method, at Golden Delicious, Florina and Idared varieties grafted on the rootstocks M26. Was determinate the yield and quality of fruit .

Cuvinte-cheie
Thinning active substances, Quality fruits, varieties, Yield