Efectul răririi manuale a merelor asupra productivităţii şi calităţii frucrelor
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
640 4
Ultima descărcare din IBN:
2020-05-15 15:53
SM ISO690:2012
PEŞTEANU, Ananie. Efectul răririi manuale a merelor asupra productivităţii şi calităţii frucrelor. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 83-86. ISBN 978-9975-64-127-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor
Vol. 16, 2008
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective"
Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008

Efectul răririi manuale a merelor asupra productivităţii şi calităţii frucrelor


Pag. 83-86

Peşteanu Ananie
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 mai 2019


Rezumat

Determination of optimum fruit load is a major problem in an apple orchard for obtaining a stabile harvest. The investigations were made in the apple orchard of 6-7 years old. The load of fruit was regulated by pruning and, if it is the case, by hand thinning after physiological fall. It was established that the best load of fruit of Golden Reinders variety is 100 fruit/tree, and Idared variety is 90 fruit/tree.

Cuvinte-cheie
Apple tree, Optimum fruit load, Thinning, Physiological fall, variety