Extragerea catehinelor din ceai verde şi utilizarea lor în inhibiţia procesului de oxidare a uleiurilor şi cremelor cosmetice
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
378 17
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-21 10:45
SM ISO690:2012
DANILA, Maria. Extragerea catehinelor din ceai verde şi utilizarea lor în inhibiţia procesului de oxidare a uleiurilor şi cremelor cosmetice. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Științe ale naturii și exacte. Științe economice, 10 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea de Stat din Moldova, 2014, SNE, SE, pp. 22-26.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova
SNE, SE, 2014
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Științe ale naturii și exacte. Științe economice"
Chișinău, Moldova, 10 octombrie 2014

Extragerea catehinelor din ceai verde şi utilizarea lor în inhibiţia procesului de oxidare a uleiurilor şi cremelor cosmetice


Pag. 22-26

Danila Maria
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 3 ianuarie 2019


Rezumat

The purpose of this work is to study the methods of extracting the catechins from the green tea, the concentration of catechins extracted from the green tea using the Folin-Ciocalteu method of the antioxidant properties using DPPH and ABTS methods and the inhibition of reductants extracted from the lipid oxidation process.