Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
756 27 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-23 08:15 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.68:634.51 (1) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
Nucifere. Fructe cu coajă tare (62) |
SM ISO690:2012 SANDULACHI, Elisaveta. Şrotul de nuci şi potenţialul lui de utilizare la obţinerea produselor funcţionale. In: Meridian Ingineresc, 2017, nr. 3, pp. 67-70. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 3 / 2017 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
CZU: 664.68:634.51 | ||||||
Pag. 67-70 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Acest articol prezintă un studiu bibliografic şi experimentel despre calitatea şi siguranţa şrotului de nuci Juglans regia L. Sunt argumentaţi factorii ce determină stabilitatea şrotului la depozitare, precum şi potenţialul lui de utilizare pentru obţinerea unor produse funcţionale pentru diferite categorii de consumatori. |
||||||
|