Articolul precedent |
Articolul urmator |
661 40 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-28 09:30 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.663 (3) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
SM ISO690:2012 RUMEUS, Iurii. Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației, 7 iunie 2017, Cahul. Cahul: Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul, 2017, Vol.1, pp. 311-317. ISBN 978-9975-88-007-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației Vol.1, 2017 |
||||||
Conferința "Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației" Cahul, Moldova, 7 iunie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.663 | ||||||
Pag. 311-317 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Bread is the food that is consumed daily, thus currently are tendencies to increase the biological value of these products. The following research was aimed to obtain a new product - bread with high biological value, which is rich in food fiber and biologically active substances, and is intended for people suffering from obesity and deficiencies in vitamins, micro and macro elements, and the other disturbances of the human organism. It was studied the possibility of using of grape seed flour for the fortification of the bakery products. |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Rumeus, I.</dc:creator> <dc:date>2017</dc:date> <dc:description xml:lang='en'><p><em>Bread is the food that is consumed daily, thus currently are tendencies to increase the biological value of these products. The following research was aimed to obtain a new product - bread with high biological value, which is rich in food fiber and biologically active substances, and is intended for people suffering from obesity and deficiencies in vitamins, micro and macro elements, and the other disturbances of the human organism. It was studied the possibility of using of grape seed flour for the fortification of the bakery products.</em></p></dc:description> <dc:source>Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației (Vol.1) 311-317</dc:source> <dc:title>Studiul privind utilizarea făinii din seminţe de struguri în panificaţie</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>