Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
815 35 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-13 18:41 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.22:373 (1) |
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (188) |
Genuri de școli de cultură generală. Învățământ de cultură generală (2142) |
SM ISO690:2012 ZAPOROJAN, Aculina. Alimentaţia copiilor in şcoală – o provocare pentru specialiştii din domeniu. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2015, nr. 3(60), pp. 137-139. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(60) / 2015 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.22:373 | ||||||
Pag. 137-139 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The aim of the study was to determine the attitude of specialists in the field about improving pupils’ nutrition in schools and collection of measures they proposed to expand the number of students who are fed in school. The results of study show that experts consider that the money allocated from the state budget for nutrition students from Ith–IVth grades covers partially (55.4%) and does not cover (32.6%) minimum necessary of foods for a hot meal. |
||||||
Cuvinte-cheie nutrition of pupils, the school’s cafeteria, food poisoning |
||||||
|