Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
758 17 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-07 12:39 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
631.522:633.35:575 (1) |
Lucrări agricole (1228) |
Plante de nutreț cu excepţia ierburilor (120) |
Genetică generală. Citogenetică generală (427) |
SM ISO690:2012 CELAC, Valentin. Particularităţile biologice, genetice şi ameliorative ale lintei (Lens culinaris Medik.). In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2017, nr. 1(44), pp. 58-61. ISSN 1857-0461. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | ||||||
Numărul 1(44) / 2017 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | ||||||
|
||||||
CZU: 631.522:633.35:575 | ||||||
Pag. 58-61 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Evaluated were morphological and biological features, inheritance and variability of the principal productivity character of lentil varieties Aurie and Verzuie. The initial breeding material was produced by induced mutagenesis with gamma radiation and individual selection. The varieties Aurie and Verzuie are highly productive, of superior quality and exhibit high resistance to various biotic and abiotic factors. |
||||||
Cuvinte-cheie linte, biologie, variabilitate genetică, ameliorare, soiuri, productivitate, rezistenţă |
||||||
|