Studiul calităţii ecologice a unor produse agroalimentare din Republica Moldova: probleme şi perspective
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
791 37
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-02 13:45
SM ISO690:2012
CRIVOI, Aurelia, TOPOR, Alexandru. Studiul calităţii ecologice a unor produse agroalimentare din Republica Moldova: probleme şi perspective. In: Noosfera. Revista ştiinţifică de educaţie, spiritualitate şi cultură ecologică, 2014, nr. 10, pp. 178-183. ISSN 1857-3517.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Noosfera. Revista ştiinţifică de educaţie, spiritualitate şi cultură ecologică
Numărul 10 / 2014 / ISSN 1857-3517

Studiul calităţii ecologice a unor produse agroalimentare din Republica Moldova: probleme şi perspective

Pag. 178-183

Crivoi Aurelia, Topor Alexandru
 
Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene „Constantin Stere”
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2014


Rezumat

Solurile constituie componenta cea mai valoroasă a resurselor naturale. Produsele agroalimentare de origine vegetală, în unele cazuri, au în componenţa lor urme de pesticide, metale grele, compuşi chimici. Calitatea ecologică a produselor agroalimentare în Republica Moldova este satisfăcătoare.

Soils are the most valuable component of the resource naturale. Products vegetable food, in some cases have in its composition traces of pesticides, heavy metals, composite chemicals. Ecologica quality of food products in Moldova is satisfactory.