Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
840 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-05-21 08:23 |
SM ISO690:2012 SANDULACHI, Elisaveta, GORNEŢ, Viorel. Modelarea matematică a produselor în formă de emulsie . In: Meridian Ingineresc, 2013, nr. 3, pp. 76-77. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 3 / 2013 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
Pag. 76-77 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În acest articol se propune modelarea matematică a produselor în
formă de emulsie. Sunt prezentate diverse cazuri de modelări a produselor fabricate după diferite reţete. Se propune ca produsul alimentar supus modelării să fie privit ca un sistem complex. Utilizând modelarea matematică a produselor proiectate putem obţine produse calitative, sigure pentru consum cu proprietăţi fizicochimice şi funcţionale dorite. |
||||||
|