Tabloul de bord – Instrument de bază utilizat în sistemele integrate de management din domeniul energiei
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1495 47
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-28 11:00
SM ISO690:2012
PLUMB, Ion, POPA, Ion, ZAMFIR, Andreea, DOBRIN, Cosmin, COLESCA, Sofia, SABIE, Oana Matilda, CORBOŞ, Răzvan, POPESCU, Ruxandra-Irina, DEAC, Vasile. Tabloul de bord – Instrument de bază utilizat în sistemele integrate de management din domeniul energiei. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2011, nr. 9(1), pp. 251-262. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 9(1) / 2011 / ISSN 1857-1239

Tabloul de bord – Instrument de bază utilizat în sistemele integrate de management din domeniul energiei

Pag. 251-262

Plumb Ion, Zamfir Andreea, Popa Ion, Dobrin Cosmin, Colesca Sofia, Sabie Oana Matilda, Corboş Răzvan, Popescu Ruxandra-Irina, Deac Vasile
 
Academia de Studii Economice din Bucureşti
 
 
Disponibil în IBN: 16 decembrie 2013


Rezumat

Lucrarea investighează un instrument managerial frecvent utilizat de către companiile din diferite sectoare de activitate, tabloul de bord, cu scopul de a evidenţia posibilitatea utilizării lui în sistemele integrate de management din domeniul energiei. Rezultatele cercetării relevă faptul că tabloul de bord poate fi utilizat în cadrul sistemelor integrate de management din domeniul energiei, întrucât va conduce la o mai bună funcţionare a acestora urmare a adoptării unor decizii rapide şi fundamentate ştiinţific. În lucrare sunt evidenţiate atât metodologia de concepere, completare, transmitere şi utilizare a tabloului de bord în sistemele integrate de management din domeniul energiei, cât şi diferitele variante ale tabloului de bord. Studiul a fost realizat utilizând baza de cunoştinţe construită prin cercetarea literaturii de specialitate, a strategiilor, rapoartelor şi planurilor de acţiune în domeniu.

Cuvinte-cheie
tablou de bord, sisteme integrate,

management