Valorificarea beta glucanilor din vinificație în industria alimentară
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
95 0
SM ISO690:2012
ROTARU, Andreea, CHIORU, Ana. Valorificarea beta glucanilor din vinificație în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 65-67.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Chimia ecologică şi a mediului
Ediția 21, 2023
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului"
21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023

Valorificarea beta glucanilor din vinificație în industria alimentară


Pag. 65-67

Rotaru Andreea1, Chioru Ana2
 
1 Universitatea de Stat din Moldova,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 18 ianuarie 2024