Studiul procesului tehnologic de preparare a iaurtului degresat
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
114 7
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-24 19:42
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.146.34 (9)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
SADOVEI, Cristina. Studiul procesului tehnologic de preparare a iaurtului degresat. In: Interuniversitaria, Ed. 19, 4 mai 2023, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2023, Ediția 19, Vol.2, pp. 107-115. ISBN 978-9975-50-303-7..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 19, Vol.2, 2023
Conferința "Interuniversitaria"
19, Bălți, Moldova, 4 mai 2023

Studiul procesului tehnologic de preparare a iaurtului degresat

CZU: 637.146.34

Pag. 107-115

Sadovei Cristina
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 21 august 2023


Rezumat

The yogurt preparation technology is based on the use of selected lactic bacteria cultures that are used in the form of monocultures or mixed cultures with appropriate biotechnological properties to obtain products of constant quality.

Cuvinte-cheie
technological process, milk, pasteurization, temperature, yogurt