Articolul precedent |
Articolul urmator |
114 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-24 19:42 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.146.34 (9) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
SM ISO690:2012 SADOVEI, Cristina. Studiul procesului tehnologic de preparare a iaurtului degresat. In: Interuniversitaria, Ed. 19, 4 mai 2023, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2023, Ediția 19, Vol.2, pp. 107-115. ISBN 978-9975-50-303-7.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Interuniversitaria Ediția 19, Vol.2, 2023 |
||||||
Conferința "Interuniversitaria" 19, Bălți, Moldova, 4 mai 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 637.146.34 | ||||||
Pag. 107-115 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The yogurt preparation technology is based on the use of selected lactic bacteria cultures that are used in the form of monocultures or mixed cultures with appropriate biotechnological properties to obtain products of constant quality. |
||||||
Cuvinte-cheie technological process, milk, pasteurization, temperature, yogurt |
||||||
|