Nivelul de rezistenţă a materialului genetic a culturii fasolea contra atacul principalelor maladii pe fon natural şi fon artificial de infecţie
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
226 4
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-31 15:04
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
633.34/.35:631.526.4 (1)
Plante de nutreț cu excepţia ierburilor (120)
Lucrări agricole (1228)
SM ISO690:2012
LENCAUTAN, Mariana. Nivelul de rezistenţă a materialului genetic a culturii fasolea contra atacul principalelor maladii pe fon natural şi fon artificial de infecţie. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, Ed. 7, 19-20 mai 2023, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Casa Editorial-Poligrafică „Bons Offices”, 2023, Ediția 7, pp. 149-152. ISBN 978-9975-81-128-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 7, 2023
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective"
7, Bălți, Moldova, 19-20 mai 2023

Nivelul de rezistenţă a materialului genetic a culturii fasolea contra atacul principalelor maladii pe fon natural şi fon artificial de infecţie

CZU: 633.34/.35:631.526.4

Pag. 149-152

Lencautan Mariana
 
Institutul de Cercetări pentru Culturile de Cîmp „Selecţia“
 
 
Disponibil în IBN: 8 iunie 2023


Rezumat

The bean culture, endowed with high potential for productivity, being a source of valuable protein, effectively contributes to the valorization of soil fertility, annually is subjected to the attack of a series of pathogens that condition the level and quality of production, especially in years with a high level of precipitation and low temperatures.

Cuvinte-cheie
legume crop, varieties, resistance (tolerance), initial genetic material, natural and artificial background