Articolul precedent |
Articolul urmator |
226 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-31 15:04 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
633.34/.35:631.526.4 (1) |
Plante de nutreț cu excepţia ierburilor (120) |
Lucrări agricole (1228) |
SM ISO690:2012 LENCAUTAN, Mariana. Nivelul de rezistenţă a materialului genetic a culturii fasolea contra atacul principalelor maladii pe fon natural şi fon artificial de infecţie. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, Ed. 7, 19-20 mai 2023, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Casa Editorial-Poligrafică „Bons Offices”, 2023, Ediția 7, pp. 149-152. ISBN 978-9975-81-128-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 7, 2023 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" 7, Bălți, Moldova, 19-20 mai 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 633.34/.35:631.526.4 | ||||||
Pag. 149-152 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The bean culture, endowed with high potential for productivity, being a source of valuable protein, effectively contributes to the valorization of soil fertility, annually is subjected to the attack of a series of pathogens that condition the level and quality of production, especially in years with a high level of precipitation and low temperatures. |
||||||
Cuvinte-cheie legume crop, varieties, resistance (tolerance), initial genetic material, natural and artificial background |
||||||
|