Articolul precedent |
Articolul urmator |
224 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-19 12:39 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.22:631.51 (1) |
Fructe cu sâmbure. Drupe în general (207) |
Lucrări agricole (1228) |
SM ISO690:2012 МАРИНЕСКУ, Марина, ГАВЮК, Людмила, БЕЖАН, Нина, НИКУЦА, А.. Влияние препарата фитомаг на сохранность структуры и качества плодов сливы. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, Ed. 7, 19-20 mai 2023, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Casa Editorial-Poligrafică „Bons Offices”, 2023, Ediția 7, pp. 93-97. ISBN 978-9975-81-128-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 7, 2023 |
|||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" 7, Bălți, Moldova, 19-20 mai 2023 | |||||||
|
|||||||
CZU: 634.22:631.51 | |||||||
Pag. 93-97 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
The effect of post-harvest treatment with Fitomag on the quality and structural parameters of plum fruits of the varieties Stanley and Udlinionnaya was studied. It has been established that the treatment with this preparation is effective for storing plum fruits of the studied varieties in a normal atmosphere and ensures the preservation of their biological value, structural characteristics and commercial qualities (freshness, juiciness, firmness, pulp turgor). The yield of standard fruits after three months of storage due to the treatment with Phytomag is more than 92%, the natural weight loss is 1.1-1.2 times less than the control. |
|||||||
Cuvinte-cheie Plum fruits, structure, Quality, Storage, Fitomag preparation, Biochemical parameters |
|||||||
|