Influence of goemar bm 86 biostimulator on productivity and quality of fruits of the apple gala buckeye variety
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
294 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-25 20:25
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.11:631.811.98 (6)
Cultura fructelor (1441)
Îngrășăminte chimice și naturale. Îmbogățirea solului. Stimularea creșterii. Stimulanți pentru plante (377)
SM ISO690:2012
PEŞTEANU, Ananie, CUMPANICI, Andrei, GUDUMAC, Eugeniu, BUCIUCEANU, Mihail, DASCĂLU, Nicolae. Influența biostimulatorului goemar bm 86 asupra productivității și calității fructelor la soiul de măr gala buckeye. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective, Ed. 1, 11-12 noiembrie 2022, Chisinau. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2023, pp. 134-136. ISBN 978-9975-165-51-8..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective 2023
Simpozionul "Sectorul agroalimentar – realizări și perspective"
1, Chisinau, Moldova, 11-12 noiembrie 2022

Influence of goemar bm 86 biostimulator on productivity and quality of fruits of the apple gala buckeye variety

Influența biostimulatorului goemar bm 86 asupra productivității și calității fructelor la soiul de măr gala buckeye

CZU: 634.11:631.811.98

Pag. 134-136

Peşteanu Ananie, Cumpanici Andrei, Gudumac Eugeniu, Buciuceanu Mihail, Dascălu Nicolae
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 21 martie 2023


Rezumat

The preparations containing algae from Ascophyllum Nodosum class are used to increase the degree of flower setting, stress tolerance and productivity of apple-tree plantation. Studies were conducted on the variety of apple trees Gala Buckeye in the period 2021 with bio regulator Goemar BM 86 at a dose of 2.0 and 3.0 l/ha. The highest results for maintenance of physiological balance between growth, fruiting and regular yields in apple trees were obtained when using a dose of 3.0 l/ha, applied three times by leaf spraying. The first treatment should be carried out at the beginning of vegetation, the second - when the buds swell, and the third - after flowering.

Cuvinte-cheie
Apple, variety, bio regulator, setting, Productivity