Разработка рецептуры крема с ниацинамидом и кофеином
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
324 31
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-30 12:03
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
665.584 (7)
Uleiuri. Grăsimi. Ceruri. Adezivi. Gume. Rășine (112)
SM ISO690:2012
СТОЕВА, Марина. Разработка рецептуры крема с ниацинамидом и кофеином. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Ştiinţe ale naturii și exacte. Ştiinţe economice, 16 septembrie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2022, SJ, SNE, pp. 20-22. ISBN 978-9975-142-54-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova
SJ, SNE, 2022
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Ştiinţe ale naturii şi exacte. Ştiinţe economice"
Chișinău, Moldova, 16 septembrie 2022

Разработка рецептуры крема с ниацинамидом и кофеином

CZU: 665.584

Pag. 20-22

Стоева Марина
 
Молдавский Государственный Университет
 
 
Disponibil în IBN: 30 ianuarie 2023


Rezumat

Caffeine was extracted from “Greenfield” brand black and green tea leaves. It was then purified, dried and subjected to chemical-pharmaceutical analysis. The creamy mass was exposed to a number of analyzes, including organoleptic and physico-chemical. Also, these analysis parameters were performed one month after preparation. The results of the organoleptic analysis proved that the received cream corresponds to the requirements of STAT 29188.0-91.