Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-30 12:03 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
665.584 (7) |
Uleiuri. Grăsimi. Ceruri. Adezivi. Gume. Rășine (112) |
![]() СТОЕВА, Марина. Разработка рецептуры крема с ниацинамидом и кофеином. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Ştiinţe ale naturii și exacte. Ştiinţe economice, 16 septembrie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2022, SJ, SNE, pp. 20-22. ISBN 978-9975-142-54-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova SJ, SNE, 2022 |
||||||
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Ştiinţe ale naturii şi exacte. Ştiinţe economice" Chișinău, Moldova, 16 septembrie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 665.584 | ||||||
Pag. 20-22 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Caffeine was extracted from “Greenfield” brand black and green tea leaves. It was then purified, dried and subjected to chemical-pharmaceutical analysis. The creamy mass was exposed to a number of analyzes, including organoleptic and physico-chemical. Also, these analysis parameters were performed one month after preparation. The results of the organoleptic analysis proved that the received cream corresponds to the requirements of STAT 29188.0-91. |
||||||
|