Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-17 21:08 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
547.915:582.663 (1) |
Chimie organică (489) |
Botanică sistematică (874) |
![]() ЯНИЦКАЯ, Александра. Оценка антиокислительных свойств пищевой добавки, содержащей Amaranthus L. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Ştiinţe ale naturii și exacte. Ştiinţe economice, 16 septembrie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2022, SJ, SNE, pp. 14-16. ISBN 978-9975-142-54-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova SJ, SNE, 2022 |
||||||
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Ştiinţe ale naturii şi exacte. Ştiinţe economice" Chișinău, Moldova, 16 septembrie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 547.915:582.663 | ||||||
Pag. 14-16 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
In the course of the work done, the antioxidant properties of food products containing oil (Amaranthus L) were studied. An assessment of samples of blending (mixed) oils (sunflower, amaranth, etc.) is given, their specific characteristics are shown. In this work, we use a laboratory-developed photochemical method for determining the oxygen-peroxide oxidation of oily-acetone-water mixtures, which reveal themselves as a homogeneous model system. The implementation of new and improvement of methods for determining antioxidant activity is an important task for pharmacy, cosmetic and food industries. |
||||||
|