Evaluation of the presence of nitrofurans in meat and chicken eggs
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
204 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-02 00:04
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.8.037.1:637.4/.54 (1)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
BURLACU, Svetlana, STICI, Valentina, ENCIU, Valeriu. Evaluation of the presence of nitrofurans in meat and chicken eggs. In: Microbial Biotechnology, Ed. 5, 12-13 octombrie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Artpoligraf, 2022, Ediția 5, pp. 78-81. ISBN 978-9975-3555-6-8. DOI: https://doi.org/10.52757/imb22.54
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Microbial Biotechnology
Ediția 5, 2022
Conferința "Microbial Biotechnology"
5, Chișinău, Moldova, 12-13 octombrie 2022

Evaluation of the presence of nitrofurans in meat and chicken eggs

DOI:https://doi.org/10.52757/imb22.54
CZU: 664.8.037.1:637.4/.54

Pag. 78-81

Burlacu Svetlana, Stici Valentina, Enciu Valeriu
 
Technical University of Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 19 noiembrie 2022


Cuvinte-cheie
poultry meat, egg, nitrofurans residues, contamination, monitoring