Articolul precedent |
Articolul urmator |
204 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-02 00:04 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8.037.1:637.4/.54 (1) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
SM ISO690:2012 BURLACU, Svetlana, STICI, Valentina, ENCIU, Valeriu. Evaluation of the presence of nitrofurans in meat and chicken eggs. In: Microbial Biotechnology, Ed. 5, 12-13 octombrie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Artpoligraf, 2022, Ediția 5, pp. 78-81. ISBN 978-9975-3555-6-8. DOI: https://doi.org/10.52757/imb22.54 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Microbial Biotechnology Ediția 5, 2022 |
||||||
Conferința "Microbial Biotechnology" 5, Chișinău, Moldova, 12-13 octombrie 2022 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.52757/imb22.54 | ||||||
CZU: 664.8.037.1:637.4/.54 | ||||||
Pag. 78-81 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie poultry meat, egg, nitrofurans residues, contamination, monitoring |
||||||
|