Meniul la Dejunul de Gală oferit la Casa Regală a României în Vremea lui Carol al II-lea (1930- 1939)
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
335 1
Ultima descărcare din IBN:
2022-07-19 10:19
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
94(498)"1930-1939" (1)
Istoria României. Republica România (134)
SM ISO690:2012
CURELEA, Daniela, CURELEA, Dragoș Lucian. Meniul la Dejunul de Gală oferit la Casa Regală a României în Vremea lui Carol al II-lea (1930- 1939). In: Cercetarea istoriei și patrimoniului cultural local în contextul dezvoltării durabile a societății.: In Honorem Nicolae Chicuș, 24-25 septembrie 2021, Chisinau. Chişinău: CEP UPS „I.Creangă”, 2021, pp. 117-125. ISBN 978-9975-46-574-8..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Cercetarea istoriei și patrimoniului cultural local în contextul dezvoltării durabile a societății. 2021
Conferința "Cercetarea istoriei și patrimoniului cultural local în contextul dezvoltării durabile a societății"
Chisinau, Moldova, 24-25 septembrie 2021

Meniul la Dejunul de Gală oferit la Casa Regală a României în Vremea lui Carol al II-lea (1930- 1939)

CZU: 94(498)"1930-1939"

Pag. 117-125

Curelea Daniela1, Curelea Dragoș Lucian2
 
1 Colegiul Tehnic "Cibinium", Sibiu,
2 Colegiul Tehnic Energetic Sibiu
 
 
Disponibil în IBN: 22 aprilie 2022


Rezumat

The menus that were presented and the meals, which were organized at the Royal Palace of Romania, had behind them a discipline of preparation and a hygienic-sanitary monitoring extremely judicious performed both in the purchase and storage of food, and in their processing until when they became part of the breakfast, lunch or dinner served at the Royal House to Romanian sovereigns and their guests - ambassadors, statesmen, military officials, representatives of the high clergy of our country or various presidents of societies, associations and cultural gatherings from Romania. Practically from the lists of expenses made, which were registered in different registers, we can get a general idea about the purchases that were made for the consumption of the Royal House.

Cuvinte-cheie
menu, Royal House, Food, processing, guests